• 71% dintre români aleg să rămână în interior în orele de vârf.
  • 58% dintre români utilizează constant ventilatoare sau aparate de aer condiționat pentru a se răcori.
  • 51% dintre români afirmă că productivitatea lor la locul de muncă scade constant în zilele caniculare.
  • 48% dintre români declară că se simt constant mai irascibili sau nervoși în zilele caniculare.

7 din 10 români simt că viața lor de zi cu zi este afectată de caniculă. Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research și-a propus să afle mai multe detalii despre impactul caniculei asupra vieții cotidiene a românilor și să identifice strategiile pe care aceștia le adoptă pentru a se proteja de efectele negative ale temperaturilor ridicate.

Ce facem să ne protejăm de caniculă?

Trebuie să rămânem în interior, neapărat să consumăm multe lichide și să ne „împrietenim” cu ventilatoarele. Actualul sondaj de la Reveal Marketing Research a verificat inclusiv sănătatea fizică a românilor atunci când se confruntă cu zile caniculare.

71% dintre români aleg să rămână în interior în orele de vârf. 67% poartă haine lejere și deschise la culoare, iar 62% consumă lichide. În ceea ce privește alte modalități de a face față zilelor caniculare, 58% dintre români utilizează constant ventilatoare sau aparate de aer condiționat pentru a se răcori. Totodată, cei mai mulți români beau apă din oră în oră.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Când ne este cald, ne confruntăm cu stări de agitație. Cum le gestionăm?

48% dintre români declară că se simt constant mai irascibili sau nervoși în zilele caniculare, iar 46% dintre români resimt ocazional oboseală și epuizare în zilele caniculare. 29% experimentează aceste stări constant. 51% dintre români afirmă că productivitatea lor la locul de muncă scade constant în zilele caniculare.

Citește și