Cum sărbătorește Crăciunul familia de români care s-a mutat în Zanzibar din cauza pandemiei: „E mai greu cu cadourile”

Hai să te fac puțin invidios! Îţi aduci aminte de tânăra din Bucureşti care s-a mutat temporar cu soţul şi cei trei copii în Zanzibar? Aneta Jechiu se numește iar acum se pregăteşte de un Crăciun şi un Revelion călduros, la 30 de grade. Pe insulă abia găseşti o ciocolată, de bunătăţi tradiţionale nici nu poate fi vorba. A avut însă noroc cu o prietenă stewardesă.

Nu doar mâncarea te introduce în atmosfera de sărbătoare. Să ştii ca au şi brad la o aruncătură de băţ de ocean, iar copiii nu au uitat colindele.

Moş Crăciun cu plete dalbe, a sosit de prin nămeţi. Şi aduce daruri multe la fetiţe şi băieţi.

Aneta s-a dus din timp să vorbească cu Moș Crăciun pentru cei 3 copii, dar oferta a fost modestă şi nu prea a respectat ce era pe lista Moşului. Rafael are 7 ani şi este sigur că Moşul va ateriza cu sania pe plajă.

Am ajuns în Stone Town astăzi, căutăm cadouri pentru copii de Crăciun. Este foarte, foarte cald.

Aneta Jechiu: „Avem spirit de Crăciun, avem brăduţ, luminiţe pe terasă. Avem muzică de Crăciun, playlist în fiecare seară cu Jingle Bells. Foarte greu cu cadourile de Crăciun în Zanzibar, sunt foarte puţine lucruri pe care le poţi lua pentru copii. Am găsit nişte pistoale cu apă, jucării pentru nisip şi cam atât. Din lista Moşului, maşinuţe cu telecomandă, nici o şansă.”

Rafael Jechiu: „Vine Moşul la tine?Da, vine. Ce-ţi aduce? Pantaloni scurţi, tricouri şi dulciuri. Nu eşti tu pretenţios mami. I-ai scris scrisoare? Nu, mă gândeam acuma. Dar Moşul te aude ce gândeşti.”

Exit mobile version