• Partenerul tău îți cunoaște semnele de autosabotare și îți atrage atenția asupra lor.
  • Partenerul tău creează planuri de viitor cu tine și lucrează activ pentru a le face realitate.
  • Dacă partenerul tău face un efort conștient de a lucra pe sine pentru a fi mai bun pentru tine, este o demonstrație profundă a dragostei.

Mă iubește sau nu? De ce ai nevoie ca să îl crezi? De cele mai multe ori, este una din întrebările cu care te-ai confruntat cel puțin o dată dar de cele mai multe ori, iubirea adevărată nu se manifestă prin cuvinte mari, ci prin gesturi mici și constante.

Un psiholog american a identificat trei semne subtile care arată că partenerul tău te iubește mai mult decât crezi. Aceste indicii, adesea trecute cu vederea, pot transforma modul în care îți vezi relația și îți pot elimina orice îndoială.

Cum recunoaștem iubirea pe care ne-o poartă partenerul, în gesturile mici?

„Nu o putem recunoaște. Ne agățăm de un prototip pe care îl proiectăm și la care ne gândim constant. Dragostea nu durează, ea se întâmplă. Când e vorba despre semne, de fapt facem referire la o proiecție personală pe care o vrem în interioriul cuplului. Cele trei elemente esențiale sunt liniștea, sinceritatea și gesturile care conțin afecțiune și care sunt realizate când te aștepți mai puțin. Ele generează sentimentul de bine”, a declarat Radu Leca, psiholog, pentru Aleph News.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Cum putem interpreta tăcerea într-o relație?

„Liniștea este cea verbală, care apare când partenerii se îndepărtează unul de celălalt. Al doilea tip de liniște este cea pe care o simți când ești lângă partener. Aceasta vine cu echilibru, stabilitate și sinceritate”, a adăugat acesta.

Citește și