• Dubaiul a devenit o destinație și pentru nunți.
  • Piața de nunți din Orientul Mijlociu este estimată la o valoare de peste patru miliarde de euro.
  • Cu soare pe pe tot parcursul anului, săli de bal de cinci stele și plaje, precum și biserici și temple multi-religioase, industria nunților este în expansiune.

Dubaiul a devenit o destinație și pentru nunți. Piața de nunți din Orientul Mijlociu este estimată la o valoare de peste patru miliarde de euro. Cu soare pe pe tot parcursul anului, săli de bal de cinci stele și plaje, precum și biserici și temple multi-religioase, industria nunților este în expansiune.

Există chiar și platforme online care facilitează prgătirile pentru căsătorie pentru persoane din toate colțurile lumii, indifirentd e naționalitate sau confesiune, scrie Euronews.com

Easy Wedding Dubai facilitează căsătoriile persoanelor de toate naționalitățile și confesiunile religioase, atât din Emiratele Arabe Unite, cât și din străinătate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Evaluăm situația și pe baza religiei, naționalității și rezidenței lor, le vom oferi cele mai bune opțiuni, consiliere juridică și soluție pentru a se căsători legal. Aproape oricine poate avea o nuntă religioasă în Dubai, Dubai recunoscând toate religiile oficiale. Oamenii trebuie să fie rezidenți și din aceeași religie, iar apoi se vor putea căsători în fața autorității lor religioase.

Alternativ, aproape oricine poate avea o căsătorie civilă în Emiratele Arabe Unite. Acest lucru se întâmplă la o oră de mers cu mașina de Dubai, în capitala Abu Dhabi, unde rezidenții și turiștii se pot căsători” , spune cofondatorul Easy Wedding Dubai, Florian Ughetto.

Toate stilurile

Când vine vorba de planificarea evenimentului, industria de nunți în creștere din Dubai poate facilita toate stilurile de ceremonii, de la cele intime la cele fastuoase. Bride Club Middle East este o platformă online în care sunt recomandați furnizori verificați, de la organizatori de nunți la floriști.

Tasneem Alibhai , organizator de nunți din Dubai, spune: „Cele mai neobișnuite solicitări pe care le am sunt de obicei din partea clienților noștri indieni, unde mirele vrea să sosească cu un elicopter sau cu un quad sau să aibă un tigru într-o procesiune… de la tigri la elefanți până la cai. ”

Nunțile din Dubai pot avea costuri variate, între 5.000 de euro și până la 100.000 de euro.

Ținuta de nuntă este un alt cost considerabil. La unul dintre cele mai importante buticuri de rochii mireasă din Dubai, Rebekah’s Bridal & Occasion Wear, piesele vestimentare încep de la 1.200 euro pentru o rochie simlpă și pot costa până la 6.000 de euro pentru un model extravagant, în funcție de materialele și accesoriile folosite.

Ceremonii personalizate

Miresele care călătoresc în Dubai pentru cel mai important evenimnet din viața lor nu trebuie să-și împacheteze rochiile de mireasă în bagaj, își pot comanda una și o pot ridica când ajung.

„Magia tehnologiei ne permite să discutăm despre stiluri de rochie, tipuri de țesături și chiar să facem măsurători online. Aproape oricine poate avea o nuntă religioasă în Dubai, Dubai recunoscând toate religiile oficiale. Oamenii trebuie să fie rezidenți și din aceeași religie, iar apoi se vor putea căsători în fața autorității lor religioase.

Alternativ, aproape oricine poate avea o căsătorie civilă în Emiratele Arabe Unite. Acest lucru se întâmplă la o oră de mers cu mașina de Dubai, în capitala Abu Dhabi, unde rezidenții și turiștii se pot căsători.” , spune designerul de rochii Jessy Rebekah.