- Pizza ca-n România, nicăieri în lume
- Alfred Dauteuil a venit cu originala idee de a combina pizza cu sarmalele
- Un nou trend în țară – românizarea mâncării
Românul e român până la capăt. Tot meniul internațional a fost românizat. De la burgeri, până la pizza, toate conțin fie sarmale, fie mici.
Advertisment
De 1 mai poți să mănânci un ”quatro formagi”. Totuși tradițional gândul zboară apoi la grătare și la mici. Mai sunt și McMicii sau pizza shaorma. Lista e lungă și chiar bine venită. De-acum nu te mai cerți cu gașca legat de ce vrei să mânânci în oras.
Mai interesant e ce se întâmplă când pui la un loc două produse iubite de români. Pizza cu sarmale sau pizza cu mici. Astepam de acum, de ce nu, și pizza cu salată beuf.
Recomandări
Partenerii noștri
Dezastru total la Volkswagen: Gigantul auto vrea să închidă 3 fabrici din Germania, să dea afară zeci de mii de oameni şi să scadă salariile cu 10% Ziarul Financiar