• Femeile după 40 de ani se despart de soții lor pentru propria fericire.
  • Femeile divorțează din cauza soților neimplicați în treburile casnice.
  • Soțiile au prea multe responsabilități și nu se simt apreciate de soți.

Doamnele s-au săturat să fie „soțiile perfecte” și au pus piciorul în prag! Se întorc la viața plină de distracții ca la 20 de ani. Femeile din Marea Britanie au schimbat regulile jocului – sătule să se simtă sclave în căsnicie, au ales să își proritizeze propria fericire și divorțează. Rolul tradițional de soție implică prea multe responsabilități și prea puțină apreciere din partea soților, scrie Daily Mail.

Motivul principal pentru care femeile divorțează după 20 de ani de căsnicie este că soții nu se implică aproape deloc în treburile casnice – sunt prea focusați pe locul de muncă și lasă pe umerii soției totul.

Psihologii britanici spun că femeile suferă mai mult decât bărbații într-o căsătorie. Despărțirile în cuplurile heterosexuale sunt mult mai des întâlnite decât în cuplurile LGBTQ+. Bărbații se simt șocați când află că femeile se despart de ei pentru propria fericire și nu din cauza unui alt bărbat.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Nici româncele nu mai sunt mulțumite de viața de cuplu – preferă să își urmeze visele, dar nu într-o căsnicie. Anul trecut au fost aproape 55 de mii de divorțuri. În 25 de mii dintre cazuri, femeile sunt cele care au renunțat la postul de soție.

Citește și