• Elon Musk a declarat sâmbătă că va începe să se antreneze, dacă lupta pe care a stabilit-o cu miliardarul Mark Zuckerberg va prinde contur.
  • Musk a scris marți pe Twitter că este dispus să se lupte în Las Vegas cu Zuckerberg, CEO al companiei mamă a Facebook.
  • Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship ridică întrebări cu privire la impactul asupra mediului.

Elon Musk a declarat sâmbătă că va începe să se antreneze, dacă lupta de arte marțiale mixte pe care a stabilit-o cu miliardarul Mark Zuckerberg va prinde contur, scrie Reuters.

Musk, proprietarul Twitter, a scris marți pe Twitter că este dispus să se lupte în cușcă în Las Vegas cu Zuckerberg, CEO al companiei mamă a Facebook, Meta (META.O), care s-a antrenat în jiu-jitsu. „Nu am început încă să mă antrenez. Așa că, dacă se va întâmpla asta, o voi face”, a declarat Musk într-o conversație pe Twitter cu Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Musk și cursa spațială.

Meciul „s-ar putea întâmpla cu adevărat”, a declarat Musk în timp ce participa la o petrecere de ziua sa de naștere în Europa, adăugând că este posibil ca totul să iasă prost dacă Zuckerberg ia în serios meciul.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătățiri pentru Starship.

Citește și