• Fotomodelul australian Abbie Chatfield a încercat să experimenteze în viața ei sexuală, ceea ce a dus-o să încerce ceva ce doar 5% dintre femei fac.
  • Acum, vorbind în cadrul podcastului său It’s A Lot, Abbie a dezvăluit că a atins o nouă etapă sexuală.
  • Mărturisirea modelului a fost întâmpinată cu urale și aplauze puternice din partea producătorilor din studioul de podcast.

Un fotomodel a dezvăluit că a reușit în sfârșit să își îndeplinească un obiectiv personal după ce s-a despărțit de iubitul ei după o lungă perioadă de timp. Abbie Chatfield este fotomodel și prezentatoare și vorbește adesea în public despre viața ei erotică.

După ce s-a despărțit de iubitul ei, Konrad Bien-Stephen, tânăra de 27 de ani a încercat relații deschise și chiar a recunoscut recent că a făcut sex în ocean. Acum, vorbind în cadrul podcastului său It’s A Lot, Abbie a dezvăluit că a atins o nouă etapă sexuală.

„Stăteam întinsă acolo… și am zis: „oh, asta e ciudat, bine, asta e un sentiment bizar, apoi am început să țip. Apoi partenerul a spus: „ai făcut squirting.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Mărturisirea modelului a fost întâmpinată cu urale și aplauze puternice din partea producătorilor din studioul de podcast, iar Abbie a ținut un scurt discurs în care a mulțumit cuceririlor sale anterioare pentru că au ajutat-o în cariera ei. De fapt, australianca a sugerat că experiența a fost o surpriză atât de plăcută, încât a vrut să-și canalizeze noua „credință” în viitoarele episoade X-rated.

Subiectul squirting a atras multă atenție de-a lungul anilor. Medicii le-au asigurat pe femei că este un proces perfect natural care are loc în timpul sesiunilor fierbinți, dar nu toată lumea îl va experimenta (sexul în ocean).

De fapt, doar 5% dintre femei il experimentează, motiv pentru care este văzut ca fiind rar și evaziv. Abbie a speculat că propriul ei fenomen ar fi putut avea loc pentru că se simțea relaxată, dar profesioniștii din domeniul medical spun că acest lucru variază de la femeie la femeie.

În ceea ce privește lichidul care este de fapt eliberat atunci când o femeie face squirting, experții spun că lichidul lăptos va conține, de obicei, cel puțin parțial, o parte din urina eliberată de vezica urinară.