• Expoziția de tarantule și șerpi de la Iulius Mall Cluj reunește 70 de exemplare.
  • Vizitatorii pot învăța despre aceste specii în cadrul unui mediu educativ și interactiv.
  • Expoziția oferă o oportunitate unică de a depăși fobiile legate de reptile și arahnide.

Te-ai gândit vreodată să îți înfrunți fricile într-un mod captivant? Poți să faci asta la Iulius Mall Cluj, unde începând de mâine descoperi o lume fascinantă la expoziția de tarantule și șerpi, deschisă până pe 22 septembrie.

Ai ocazia să întâlnești 70 de exemplare uimitoare, din cele mai cunoscute specii, inclusiv pitoni și tarantule gigantice. Este momentul perfect să îți transformi fricile în curiozitate.

Ce tipuri de specii de tarantule și șerpi putem admira la această expoziție?

„În expoziția de la Cluj vom avea aproximativ 70 de specii de reptile și tarantule. Avem și alte reptile, nu doar șerpi. Avem pitoni, boa, țestoase, aligator, cameleoni, șerbi, corni și așa mai departe. 

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Totodată, avem expuse cele mai mari specii de tarantule existente în lume. Acestea provin de pe toate continentele.

Sunt niște animăluțe foarte interesante și în ciuda renumelui pe care îl poartă, sunt inofensive” a declarat Bogdan Biriș, organizatorul expoziției, pentru Aleph News.

Cum poate această expoziție să ajute în depășirea fobiilor legate de reptile și arahnide?

Expoziția este organizată din centrul Iulius Mall, deci este o expoziție foarte friendly în care avem inclusiv un coleg care poate să comunice cu vizitatori, să ofere un minim de informații, pentru că sunt foarte mulți oameni care vizitează expoziția.

Dar cel mai important, din punctul nostru de vedere, este faptul că puteți să intrați sau să vedeți niște animale care în mod normal transmit frică chiar dacă nu este o frică justificată” a declarat Bogdan Biriș, organizatorul expoziției, pentru Aleph News.

Citește și