• Tim M., manager de investiţii din Atlanta, va lucra remote din Sălaj
  • „Nu poţi să tranzacţionezi pe bursă şi să ai grijă şi de copii”
  • Dacă alţi colegi lucrează din Caraibe sau din Asia, Tim a ales satul Jac din Sălaj pentru a munci remote

Trăiește de o viață în America, dar vorbește perfect românește și își face vacanțele într-un sat de lângă Zalău. Este consultant de investiții la una dintre cele mai mari bănci de investiții din lume, dar visează să fie profesor în satul unde s-a născut. Fă cunoștință cu Tim M., bancher din Atlanta.

La nici doi ani, Tim ajungea în Statele Unite, cu părinții.

Ai lui nu l-au lăsat să uite însă de unde a plecat. Așa se face că tânărul care sfătuiește americanii în ce să investească este cu gândul acasă, la Zălău. Bancherul la care apelează clienți cu averi de milioane de dolari a profitat că epidemia de coronavirus îl lasă să lucreze de acasă. Și a plecat din Atlanta…în Sălaj.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

Tim M., manager de investiţiiâ: „Am un amic care lucrează din Caraibe, altul a plecat în Asia. Ce rost are să mă duc pe o insulă, pentru că mai mult decât orice mă interesează oamenii. E ok Maldive, dar e ok şi Zalău”

Bancherul româno-american și-a luat copiii și soția cu el la Zălău. Încearcă să împace investițiile de milioane cu trăznăile de milioane ale celor mici…

„Dacă ai copii între 0 şi 10 ani, e ceva, să nu zic catastrofal, dar e greu. E foarte greu. Vorbesc cu un client, încep să tranzacţionez pe Bursă şi vine ăsta micu să încerce să tasteze”, adaugă managerul de investiții.