• 25 de branduri și artiști români vor participa ca expozanți la eveniment
  • FAIN Art Expo sprijină Asociația „Ajut Deci Exist” prin evenimente caritabile
  • Nu știi unde să-i lași pe cei mici? FAIN Art Expo are și evenimente speciale pentru copii!
  • Poți vizita FAIN Art Expo astăzi și mâine între orele 10:00 și 20:00

Ce planuri ai pentru weekend? O variantă este FAIN Art Expo! Promite un eveniment unic care aduce împreună arta, moda și caritatea. La acest târg caritabil vei găsi activități și surprize pentru toate vârstele. În plus, vedetele feminine vor scoate la vânzare obiecte din garderoba personală, iar toate veniturile vor fi donate Asociației „Ajut Deci Exist”.

Care sunt principalele motive pentru care nu trebuie să ratăm FAIN Art Expo în acest weekend?

„Alături de colega mea, Andreea Tamas, președinta asociației Ajut Deci Exist, ne dorim ca prin Fine Art Expo să oferim artiștilor o platformă unde să își expună talentul și creațiile, dar și să își împărtășească viziunea cu publicul lor. Este esențial pentru noi să susținem artiștii locali și să încurajăm aprecierea artei contemporane”, susține Simona Muscă, Co-Fondator Fain Art Expo.

Ce am putea să cumpărăm dacă ajungem acolo?

„Avem obiecte realizate de designeri români, hand-made, de la ținute vestimentare, bijuterii, lumânări realizate din soia, tot felul de materiale și ateliere pentru cei mici.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

Avem și o expoziție realizată din materiale sustenabile, iar vedetele pe care dumneavoastră le-ați menționat ne-au donat haine din garderoba proprie. Așteptăm vizitatorii astăzi și mâine între orele 10 și 20 la Grădina Floreasca. Intrarea este liberă, avem premii la tombolă în fiecare oră, iar partenerii noștri de la o clinică stomatologică oferă vouchere pentru fiecare vizitator. Prețurile încep de la 10 lei și ajung până la 300-400 de lei pentru obiecte vestimentare”, a declarat pentru Aleph News Simona Muscă.

Citește și