• Preferințele de fantezii sexuale s-au schimbat radical în ultimii ani.
  • Cea mai mare fantezie sexuală a britanicilor: jocurile pe roluri.
  • O treime din cupluri preferă să se prefacă a fi altcineva decât sunt.

Nici fanteziile sexuale nu mai sunt ce-au fost. Britanicii au uitat de ménage à trois. Acum, cea mai mare fantezie a lor sunt jocurile sexuale pe roluri. Sondajul, efectuat pe 3500 de britanici arată că în pat, o treime din cupluri preferă să se prefacă a fi altcineva decât sunt.

De la a pretinde că nu se cunosc și până la a lua roluri de student/profesor, polițist și infractor sau doctor-pacient, rolurile îi excită cel mai tare pe 32% din britanici.

Pe locul secund în topul fanteziilor sunt relațiile de tip dominator și subjucat, preferate de 17% dintre respondenți iar pe 3 e voyeurismul sexual – actul de a-i observa pe alții în timp ce fac sex. Și dry dating-ul” prinde teren: 1 din 6 britanici s-a alăturat trendului în care ies la întâlniri și ajung să facă sex fără a consuma deloc droguri sau alcool.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

Nu lipsesc nici preferințele sexuale mai de nișă: obiectofilia – când te exciți la obiecte sexuale și cuckholdingul – când îți place să te uiți în timp ce partenerul te înșelă – au intrat și ele în top.

Citește și