Febra sărbătorilor de iarnă în pandemie. Bugete pentru cadouri de până la 5.000 de lei și cu 30% mai multe livrări

  • De Crăciun, un curier livrează până la 170 de colete pe zi
  • Retailerii au început să își pregătească magazinele cu produse
  • Crăciunul este una dintre cele mai încărcate și profitabile perioade ale anului

S-ar putea să nu reziști și să îi dai o mână de ajutor lui Moș Crăciun. Dacă e așa, comandă cadourile din timp, pentru că multe localități sunt în carantină, iar curierii vor avea multe livrări de făcut.

În perioada sărbătorilor, ajung să livreze și 170 de colete pe zi. Cornel Morcov, directorul comercial de la FAN Courier, spune că a angajat echipe suplimentare.

Cornel Morcov, director commercial FAN Courier: „Perioada aceasta, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ne găsește cu volume cu aproape 30 % mai mari.”

Și dacă ești în căutare de idei, Eliza, o creatoare de surprize, te îmbie cu globurile ei personalizate. Costă între 30 și 60 de lei și sunt un amestec de caligrafie și magie.

Eliza Bălașa, fondatoare Caligrafeel: „Pentru Crăciunul acesta am ales să fac două variante de ornamente, unul fiind globul de sticlă, iar celălalt, sunt mici felii de lemn, cu fir de iută, pe care se poate scrie orice și se pot agăța în brad.

De Crăciunul acesta, mulți vor să aducă bucurii celor dragi, ca să îi facă să uite de un an ratat, așa că nu se uită la bani.

Adrian Alexe, client: „Bugetul meu pentru anul acesta destinat cadourilor este încadrat între 4.000 și 5.000 de lei. Mă gândeam apropiaților mei să le iau câte un telefon.“

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!