• Fostul soț al Lisei Marie Presley va primi custodia deplină a gemenilor lor Harper și Finley, în vârstă de 14 ani, potrivit unor informații.
  • O comemorare pentru Lisa Marie va avea loc duminică, 22 ianuarie, la Graceland, reședința din Memphis a tatălui ei, Elvis Presley.
  • Surse au declarat pentru TMZ că Finley și Harper Vivienne locuiesc cu Michael, în vârstă de 61 de ani, de la moartea Lisei Marie și că se simt „bine” cu acest aranjament.

Fostul soț al Lisei Marie Presley va primi custodia deplină a gemenilor lor Harper și Finley, în vârstă de 14 ani, potrivit unor informații. Se pare că cei doi adolescenți vor locui cu tatăl lor, Michael Lockwood, cu normă întreagă, după moartea tragică a mamei lor, la vârsta de 54 de ani.

Lisa Marie a murit pe 12 ianuarie, după ce a fost transportată de urgență la spital când a fost găsită fără reacție în locuința sa din Calabasas, Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Îi supraviețuiesc gemenii Finley și Harper Vivienne, pe care îi împarte cu Michael, precum și fiica ei Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, pe care o împarte cu fostul soț Danny Keough. Au existat speculații că Danny, 58 de ani, ar putea face o ofertă pentru custodia completă după ce s-a mutat în casa familiei lor, dar gemenii și-ar fi exprimat dorința de a locui cu tatăl lor.

Surse au declarat pentru TMZ că Finley și Harper Vivienne locuiesc cu Michael, în vârstă de 61 de ani, de la moartea Lisei Marie și că se simt bine” cu acest aranjament. Lisa Marie avea 60 la sută din custodia gemenilor în momentul decesului ei. În conformitate cu legea din California, lui Michael i s-ar fi refuzat custodia completă doar dacă un judecător ar fi stabilit că nu este un părinte potrivit, deoarece el deja împărțea custodia.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Publicația a mai relatat că familia Presley este mulțumită de acordul de custodie și a declarat că Riley, în vârstă de 33 de ani, va continua să aibă o relație cu surorile ei vitrege. O comemorare pentru Lisa Marie va avea loc duminică, 22 ianuarie, la Graceland, reședința din Memphis a tatălui ei, Elvis Presley. O mică slujbă privată va avea loc înainte de ceremonia publică.

La ceremonia privată este de așteptat să participe mama Lisei Marie, Pricilla Presley, precum și cele trei fiice și foștii ei soți. O postare pe site-ul Graceland spune: Slujba de comemorare a Lisei Marie va avea loc pe peluza din fața Graceland. Fanii se vor aduna pe peluza nordică a Conacului Graceland, adiacent la zona de scaune de pe peluza centrală, care va fi rezervată familiei și prietenilor Lisei Marie. Accesul la peluza nordică se va face numai în picioare, în funcție de numărul de locuri disponibile. Riley, Harper, Finley și Priscilla Presley sunt recunoscători pentru sprijinul, urările de bine și revărsarea de iubire în onoarea iubitei lor Lisa Marie.”