• Grupul a continuat să pescuiască timp de aproximativ 10 sau 15 minute, până când Chrestman și-a dat seama că mai mulți câini se aflau departe în apă.
  • Odată ajunși în apele infestate de câini, cei trei bărbați au fost uimiți să vadă numărul mare de câini blocați în lac.
  • Eram pur și simplu uimiți pentru că erau câini peste tot și toți mergeau în direcții diferite”, a declarat Gist.

Doi prieteni care se așteptau să petreacă o zi împreună într-o excursie de pescuit au ajuns să se implice într-o misiune de salvare în toată regula după ce au observat 38 de câini care băteau apa în lac. Bob Gist, 61 de ani, din Arkansas, plănuise să se întâlnească cu prietenul său Brad Carlisle, din Tennessee, după ce nu se mai văzuseră de ceva timp, a declarat Gist, scrie The Independent.

Cei doi s-au îndreptat spre lacul Grenada din Mississippi și, împreună cu Jordan Chrestman, un ghid local de pescuit, petrecerea a ieșit pe apă pentru a petrece timp la pescuit. După câteva ore în care nu au găsit prea mult noroc în locul în care se aflau, grupul s-a mutat într-o altă locație, unde lucrurile au luat o întorsătură bizară.

În timp ce poate că sperau la o captură de succes din excursia lor, au sfârșit prin a se alege cu o captură uriașă – dar în loc de pește, s-au ales cu un total de 38 de câini.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA
MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

Ne-am dus la aproximativ o jumătate de milă de locul în care ne aflam și am început să pescuim și, destul de curând, am auzit câțiva câini lătrând”, a declarat Gist. Grupul a continuat să pescuiască timp de aproximativ 10 sau 15 minute, până când Chrestman și-a dat seama că mai mulți câini se aflau departe în apă și i-a întrebat pe cei doi prieteni dacă este în regulă să meargă să vadă ce fac.

Odată ajunși în apele infestate de câini, cei trei bărbați au fost uimiți să vadă numărul mare de câini blocați în lac.

Eram pur și simplu uimiți pentru că erau câini peste tot și toți mergeau în direcții diferite pentru că nu mai puteau vedea malul de o parte sau de alta”, a declarat Gist pentru Fox News.

Cei trei bărbați, fără ezitare, au trecut imediat la acțiune și i-au scos din apă prinzându-i de zgardă și chemându-i, încurajându-i să urce pe vasul lor. Au prins cât de mulți au putut până când ambarcațiunea a fost inundată de câini uzi, dar în curând au fost copleșiți și au fost nevoiți să depună prima rundă de câini pe mal, a precizat publicația.

Chrestman a reușit să prindă 25 până la 27 de câini la început, iar Gist a declarat pentru outlet că, odată ajunși la mal, proprietarii lor erau acolo panicați. După ce au ieșit să ia câinii rămași, un alt bărbat de pe uscat a spus că are un dispozitiv de urmărire GPS pentru câini și a cerut să se alăture misiunii lor de salvare.

Dispozitivul de urmărire a reușit să localizeze încă trei-patru câini, a explicat Gist, spunând că aceștia erau pe punctul de a se îneca, pentru că acum au stat în apă timp de o oră”. În final, au fost salvați în total 38 de câini din lacul Grenada.

Citește și