• Billie Eilish este cunoscută pentru vocea sa unică, care a făcut senzație încă de la piesa ,,Ocean Eyes”.
  • Billie a lansat 3 albume până în prezent, acestea sunt ,,dont smile at me”, ,,WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” și ,,Happier Than Ever” .
  • Billie Eilish se bucură de numeroase premii internaționale de renume, cu un total de 344 de nominalizări și 167 de premii câștigate.

Billie Eilish este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, tânăra s-a afișat la începutul carierei sale în haine over-size din cauza bullying-ului pe care l-a primit pentru kilogramele în plus, acum pare să fi depășit momentul, scrie Insider.

Artista în vârstă de doar 21 de ani a trecut prin multe traume de-a lungul vieții, totuși tânăra a reușit să se pună pe picioare și să se simtă în sfârșit cu adevărat fericită.

Billie s-a afișat într-un costum de baie marca ,,Miaou” la piscina din curtea casei sale, ea pare să se bucure de începutul verii.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ
Sursă Daily Loud

Care este povestea ei

Billie a spus: „Ani de zile, în adolescență, m-am detestat. O mare parte din furia mea era generată de faptul că nu eram mulțumită de cum arăt, am fost supărată, m-a durut mult și am pierdut multe lucruri, scrie Daily Mail.

Billie a dedicat melodia „Happier Than Ever” fostului ei iubit, Brandon Adams sau Q. Relația lor a fost toxică și a făcut-o să realizeze modul în care te poate afecta iubirea, astfel albumul a fost o eliberare pentru Billie.

Citește și: