FOTO. Billie Eilish a petrecut o zi însorită la piscină în bikini. Cum a învațat cântăreața să treacă peste bullying

Billie Eilish este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, tânăra s-a afișat la începutul carierei sale în haine over-size din cauza bullying-ului pe care l-a primit pentru kilogramele în plus, acum pare să fi depășit momentul, scrie Insider.

Artista în vârstă de doar 21 de ani a trecut prin multe traume de-a lungul vieții, totuși tânăra a reușit să se pună pe picioare și să se simtă în sfârșit cu adevărat fericită.

Billie s-a afișat într-un costum de baie marca ,,Miaou” la piscina din curtea casei sale, ea pare să se bucure de începutul verii.

Sursă Daily Loud

Care este povestea ei

Billie a spus: „Ani de zile, în adolescență, m-am detestat. O mare parte din furia mea era generată de faptul că nu eram mulțumită de cum arăt, am fost supărată, m-a durut mult și am pierdut multe lucruri, scrie Daily Mail.

Billie a dedicat melodia „Happier Than Ever” fostului ei iubit, Brandon Adams sau Q. Relația lor a fost toxică și a făcut-o să realizeze modul în care te poate afecta iubirea, astfel albumul a fost o eliberare pentru Billie.

Citește și:

Exit mobile version