• Ethan Liebross, student în primul an la medicină, locuiește cu normă întreagă într-o furgonetă transformată de el însuși în California.
  • Liebross, în vârstă de 24 de ani, a cumpărat furgoneta cu 20.000 de dolari și a cheltuit 13.460 de dolari pentru transformare.
  • El spune că speră că traiul minimalist îl va ajuta să devină o persoană mai bună și un viitor medic.

Ești obișnuit deja ca studenții să locuiască în cămine sau să stea în chirie într-un apartament cu 2 sau 3 camere. Ethan Liebross a vrut să-și simplifice viața, așa că investit bani, transformând o dubă într-o casă mai mică.

Tânărul Ethan Liebross a optat pentru o opțiune de locuință mai puțin obișnuită și locuiește în prezent într-o dubă, mai exact un Ford Transit din 2015 pe care l-a transformat într-o casă mobilă, fără rețea cu 33.000 de dolari .Ethan are 24 de ani și a vrut să trăiască cât mai simplu, ca o practică care să îl ajute să devină o persoană și un viitor medic mai bun.

Deși a crescut la o fermă din New Jersey, nu este străin de viața asta. Tânărul călătorește acum cu un Ford Transit Connect prin SUA. Experiența a fost provocatoare, dar plăcută și a lăsat un astfel de impact asupra lui Liebross, încât a decis să o facă din nou când a început facultatea de medicină.

Recomandări

MACRON: „A VENIT TIMPUL UNEI ALIANȚE LARGI”
BARDELLA ACUZĂ EXTREMA STÂNGĂ
ANGLIA-SLOVACIA 2-1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI

Cea mai dificilă parte a construcției a fost să ne dăm seama de sistemul electric. „A fost foarte complex, având de-a face cu o mulțime de fizică și mecanică complexă, și poate fi, de asemenea, destul de periculos, așa că trebuie să fii foarte atent”, a spus Liebross.

Liebross spune că a cheltuit 13.460 de dolari pentru construcția furgonetei. Incluzând costul dubei, a cheltuit în total 33.460 de dolari.

În schimb, chiria locuințelor universitare pentru un singur chiriaș în următorul an școlar începe de la 1.500 de dolari pe lună, dar poate ajunge până la aproape 3.500 de dolari, în funcție de locație și de mărimea apartamentului. La aceste tarife, costul minim pentru patru ani de locuință ar fi putut însuma cel puțin 72.000 de dolari.

Citește și