• Camilla a ales ca pe rochia de încoronare să fie brodate numele copiilor, nepoților și iubiților ei câini terrier.
  • Regina, în vârstă de 75 de ani, a purtat o rochie couture Bruce Oldfield, creată în Battersea, Londra.
  • Nepoții Camillei au fost cei patru Pagini de Onoare ai acesteia în timpul ceremoniei de încoronare de sâmbătă, 6 mai.

Regina Camilla și-a „adus” în mod subtil familia cu ea în ziua încoronării – a pus să fie cusute pe rochia ei numele copiilor și nepoților ei. Regina, în vârstă de 75 de ani, a purtat o rochie couture Bruce Oldfield, creată în Battersea, Londra. scrie The Independent.

Rochia a avut câteva elemente așteptate: manșetele fiecărei mâneci purtau emblemele florale ale celor patru națiuni din Regatul Unit – un trandafir, un ciulin, o narcisă și un trifoi. Simbolurile au apărut pe invitația oficială pentru evenimentul de încoronare și au fost foarte mult prezentate de familia regală în trecut. Dar au existat și alte ornamente neașteptate ale rochiei, cum ar fi numele familiei sale apropiate, brodate lângă tivul fustei.

Împărtășind pe Twitter imagini de aproape ale rochiei, expertul regal Victoria Howard a observat că rochia părea să dezvăluie numele celor doi copii ai ei, Tom și Laura, împreună cu cele ale nepoților ei, Gus, Freddy, Louis, Eliza și Lola. Nepoții Camillei au fost cei patru Pagini de Onoare ai acesteia în timpul ceremoniei de încoronare de sâmbătă, 6 mai.

Recomandări

EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
BIDEN ȘI TRUMP SE PREGĂTESC DE DEBATE
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024
AI CHATGPT PE MAC
ADERĂM LA OCDE?
RĂDUCANU OBȚINE CALIFICAREA

Fanii regali au observat, de asemenea, doi câini terrier aurii brodați pe rochie pentru a-i reprezenta pe Beth și Bluebell, câinii lui Charles și ai Camillei. Camilla i-a adoptat pe cățeluși de la Battersea Dogs’ and Cats’ Home în 2017.

Pe de altă parte, pantofii Camillei au fost realizați de designerul britanic Elliot Zed și sunt confecționați din aceeași țesătură de mătase ca și rochia ei de încoronare. De asemenea, ea a purtat un colier istoric care a fost purtat în timpul încoronărilor din 1902, 1911, 1937 și 1953. Acesta a fost deținut anterior de răposata soacră a Camilei, regina Elisabeta a II-a, precum și de regina Maria înaintea ei și de regina Alexandra.

Potrivit Royal Collection Trust, diamantele din colierul de încoronare provin din colecția de bijuterii a reginei Victoria.

Citește și