• Rihanna a sărbătorit joi cea de-a cincea aniversare a brandului său de modă Savage X Fenty.
  • RiRi apare sumar îmbrăcată, cu burtica la vedere, în timp ce pozează în ipostaze sexy pe lângă o mașină de fotocopiat.
  • Artista și-a lansat compania în 2018.

Rihanna a sărbătorit joi cea de-a cincea aniversare a brandului care i-a adus prosperitatea maximă, fiind cotată, la ora actuală, drept cea mai bogată cântăreață, scrie presa internațională.

Nici măcar sarcina vizibilă nu a împiedicat-o să fie cât se poate de sexy. Mai mult, artista în vârstă de 35 de ani a făcut o paradă a modei cu modele de lenjerie intimă care au fost create în cei cinci ani de existență a Savage X Fenty. Rihanna și-a lansat compania în 2018.

RiRi apare sumar îmbrăcată, cu burtica la vedere, în timp ce pozează în ipostaze sexy pe lângă o mașină de fotocopiat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Vedeta a îmbrăcat o ținută simplă, formată din bustieră neagră și boxeri de damă negri. Și-a întins părul și în imagini apare cu breton, un look care o întinerește mult.

Artistul și partenerul său de viață, A$AP Rocky, se pregătesc pentru că băiețelul lor împlinește mâine un an. Recent, a fost dezvăluit și care este numele băiețelului, după ce Daily Mail a relatat în exclusivitate informația.

Cei doi, care formează un cuplu de trei ani, şi-au numit fiul RZA Athelston Mayers, potrivit certificatului de naştere obţinut de Daily Mail. Fondatoarea Fenty Beauty a dat naştere micuțului pe 13 mai 2022.

La începutul acestui an, într-un articol de copertă pentru numărul din martie 2023 al ediţiei britanice a Vogue, Rihanna a povestit despre cum şi-a protejat cu înverşunare băieţelul de lumina reflectoarelor. „Am intrat direct în modul de protecţie. De parcă nici măcar nu era timp pentru furie” , a spus Rihanna pentru British Vogue.

„Ca părinţi se simte atât de ciudat, ca o invadare teritorială” , a explicat ea.

Cea de-a doua sarcină a fost, de asemenea, ținută în secret. Vestea s-a aflat când Rihanna a cântat în timpul concertului din pauza de la Super Bowl, din acest an.

Citește și

FOTO. Elle Fanning a pierdut un rol, din cauză că nu avea suficienți urmăritori pe Instagram

Un magnat rus dă în judecată guvernul britanic pentru returnarea unui superiaht de 48 de milioane de dolari

Egiptenii au făcut un documentar despre „adevărata Cleopatra” care să rivalizeze cu serialul Netflix