• Trendul implică organizarea alimentelor în frigider într-un mod artistic.
  • Medicii avertizează că acest obicei ar putea duce la risipă de alimente.
  • Medicii avertizează că focusul pe estetică poate duce la riscuri igienice în frigider.

Te-ai gândit vreodată să-ți transformi frigiderul într-o operă de artă? Fridgescaping înseamnă organizarea alimentelor din frigider într-un mod artistic și estetic, astfel încât să arate ca o vitrină perfectă. Noul trend inspirat de serialul Bridgerton și promovat pe TikTok, cucerește tot mai mulți utilizatori.

Un frigider care arată bine te poate face să mănânci mai echilibrat sau poate doar să te convingă că ai nevoie de o diplomă în design interior. Arată frumos, fructele sunt aranjate ca la muzeu, dar frumusețea asta nu îți face cu ochiul când ai poftă de o prăjitură la 11 noaptea. Fridgescaping-ul îți poate da un sentiment de control, dar la finalul zilei, oricât de artistic ai așeza morcovii, tot ciocolata e mai tentantă.

Ce trend mai este viral în acest moment?

De câteva săptămâni este un nou trend pe rețelele de socializare în care lumea își face salată de castraveți. Trendul a mers atât de departe în Islanda încât toată lumea a început să își facă această salată, iar magazinele au rămas fără castraveți timp de săptămâni bune. Deci dacă mergi în Islanda perioada asta, știu sigur ce nu o să mănânci.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și