În lipsă de creativitate sau timp, apelăm la decoratori profesioniști. Cât costă să ne împodobim casa de Crăciun

Daca nu avem timp sau inspirație să ne decorăm casa ca-n povești, chemăm un decorator.

E de ajuns să spunem ce ne place, iar el vine și ne împodobește locuința. De la brad la şemineu, balustrade sau uşi, totul poate fi împodobit. Ana Maria Zsoldos este designer florist și abia mai face față comenzilor.

Ana Maria Zsoldos, florist decorator VOW Events: „În mod normal dureză câteva zile până alegem toate ornamentele şi decorurile, iar în casele oamenilor durează aproximativ 10 ore, în funcţie de decoruri. Dacă aleg toată casa, atunci poate să dureze şi două zile. Ca şi accesorii folosim de la 150 de bucăţi până la 1000 de accesorii. Practic se închiriază.”

Ca să ne decorăm casa, preţurile pornesc de la 1.500 de lei şi ajung până la 7.000. Loredana a apelat anul ăsta la decoratori și a plătit 4.000 de lei. Rezultatul îi impresionează pe toţi prietenii care îi trec pragul.

Loredana Chidean, clientă: „Toţi se miră, wow ce frumos e, şi îmi zic că e ca o poveste, ca în căsuţa lui Moş Crăciun. Eu i-am dat două-trei idei cum aş vrea să arate şi ea a venit cu tot decorul. E mult mai simplu, vii acasă şi totul e făcut.”

Exit mobile version