• Designer-ul a creat ceva deosebit pentru o avocată braziliană pe nume Mariana Pavani.
  • Viitoarea mireasă a lucrat cu van Herpen pentru a obține look-ul perfect pentru nunta ei.
  • Rochia a necesitat 600 de ore pentru a fi finalizată.

Legendara creatoare de modă Iris van Herpen este cunoscută pentru simetria elegantă și modelele geometrice îndrăznețe din creațiile sale. Ea este o favorită inovatoare în rândul artiștilor, îmbrăcându-i pe toți, de la Beyoncé și Hunter Schaefer la Ali Wong și Elizabeth Debicki. Designer-ul a creat ceva deosebit pentru o avocată braziliană pe nume Mariana Pavani. Viitoarea mireasă a lucrat cu van Herpen pentru a obține look-ul perfect pentru nunta ei. Rezultatul a fost o frumoasă rochie de mireasă imprimată în 3D, cu un model futurist, un decolteu plonjat îndrăzneț și o superbă trenă din dantelă, scrie My Modern Met.

Rochia a necesitat 600 de ore pentru a fi finalizată, inclusiv 41 de ore de imprimare, și a trecut prin mai multe iterații înainte de a putea fi purtată în cele din urmă de Pavani. Procesul a început cu o scanare 3D a corpului, urmată de mai multe probe în persoană, înainte ca rochia să poată fi asamblată în cele din urmă într-o instalație specializată din Paris.

„Am vrut să-i exprimăm Marianei dragostea pentru natură, artă și feminitatea ei, împingând în același timp limitele”, împărtășește echipa van Herpen. „Amândoi simțim că moda este o formă de artă și astfel ea îndrăznește cu adevărat să se exprime pentru a face din nunta ei o experiență unică în viață. Fluiditatea sculpturală a rochiei ei de mireasă îmbină fără cusur meșteșugul Couture tradițional cu tehnici radicale orientate spre viitor.”

Recomandări

EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2024
BIDEN ȘI TRUMP SE PREGĂTESC DE DEBATE
ADERĂM LA OCDE?
RĂDUCANU OBȚINE CALIFICAREA
HILTON VORBEȘTE DE ABUZUL DIN ADOLESCENȚĂ

Munca icoanei olandeze a modei combină simetria și modelul neînfricat cu sofisticarea chic. În timp ce Pavani a avut onoarea de a purta prima rochie de mireasă imprimată 3D a designerului, aceasta a fost departe de a fi singura piesă din portofoliul impresionant de modă geometrică imprimată 3D al lui van Herpen. Mai multe celebrități au purtat chiar și modelele ei la Met Gala, inclusiv Grimes în 2021 și Mona Patel în 2024.

Citește și