• Mii de etichete din întreaga lume vor fi weekendul acesta la festivalul de la Cluj
  • La festival ai parte și de Live Cooking Shows zilnice
  • Central Park Wine Festival Cluj ține până pe 1 septembrie

Se apropie sfârșitul verii, iar Clujul se pregătește să devină din nou gazda uneia dintre cele mai așteptate manifestări din sezon: Central Park Wine Festival.

De astăzi, Parcul Central din oraș se transformă într-un tărâm al vinului, gastronomiei și culturii, unde iubitorii de vinuri vor explora o selecție impresionantă de etichete din întreaga lume. Nu este doar o sărbătoare a gusturilor, ci și o oportunitate să te bucuri de muzica live, să participi la spectacole culinare și să creezi amintiri.

Codruța Kali, organizatorul festivlului:

„Sunt peste 800 de etichete de vin, deci sunt destul de sigură că fiecare persoană își va găsi vinul preferat. Avem albe, roșii, roze, prosecco, șampanie, pentru toate gusturile. 

Recomandări

STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?

În afară de testarea vinurilor, degustarea, avem o zonă minunată pentru copii, un Digital Jungle, în care copiii pot experimenta tot felul de jocuri și de chestiuni interesante.

Avem și două zone de food court, în care noi încercăm să aducem un stil de mâncare un pic mai gourmet. Adică ele sunt selectate, nu prea o să găsiți două food truck-uri cu același meniu. Și, de asemenea, avem încă o zonă de bucătărie gourmet, mici aperitive, între cramele de vin.

Deși consumul de vin este recomandat doar adulților, este mai degrabă un festival de familie. Aici se întâlnesc familiile cu prietenii, copiii au locul lor de joacă, suntem practic în parcul central.

Sunt hectare întregi pentru copii disponibile la joacă, în timp ce părinții se pot bucura într-o atmosferă absolut boemă de un pahar de vin”, a spus Codruța Kali, organizatorul festivalului, la Aleph News.