• O nouă ediție Piața ALTFEL are loc astăzi în București.
  • Evenimentul durează 3 ore: își deschide porțile de la 11:00 la 14:00.
  • Tania Nicoară: Trebuie să te uiți la valorile nutriționale, produsul trebuie sa fie bogate în nutrienți, nu calorii goale.

Dacă ești azi în București poți merge la Piața ALTFEL! Acolo găsești produse artizanale făcute cu drag de producătorii locali. De ce ALTFEL? Pentru că la acest eveniment înveți să cumperi sănătos și responsabil.

Ce ar trebui să avem în vedere atunci când alegem alimente care să fie benefice pentru a ne menține sănătatea?

„Cel mai important este învățăm să citim etichetele. Trebuie să știm să citim ingredientele, să fie cât mai puține și cât mai sănătoase. Trebuie să avem mereu o listă clară de cumpărături. Ar fi bine ca întotdeauna să alegem producători locali, pentră astfel alegem atât sustenabilitatea, dar în același timp alegem producători care folosesc ingrediente cât mai locale și sănătoase. Este important să nu ne uităm doar la calorii, dar și la nutrienți”, a declarat Tania Nicoară, producător de mâncare vegană, pentru Aleph News.

Cum ne asigurăm că alimentele pe care le consumăm sunt smart și pot contribui la sănătatea noastră?

„Trebuie să știm să citim eticheta, și mai ales să învățăm să o traducem. Este foarte important să alegem produsul cel mai natural și cât mai local”, a adăugat aceasta.

Recomandări

EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
EXTREMA DREAPTĂ CÂȘTIGĂ TURUL 1
ROMÂNIA, PE LOCUL 5 LA SUSȚINĂTORI
UN AVION UȘOR S-A PRĂBUȘIT LÂNGĂ PARIS
EUROPA, ÎMPĂRȚITĂ ÎNTRE FURTUNI ȘI INCENDII
CE REGULI RESPECȚI LA WIMBLEDON

Citește și