• Asociația „Inimă de Copil” ajută copiii defavorizați de mai bine de 20 de ani
  • Oricine intră pe site-ul www.leru.ro și cumpără un produs cu tematică de sărbătoare va ajuta la achiziționarea de tablete pentru copiii din mediile defavorizate
  • Anna Burtea, directoarea asociației „Inimă de Copil”, spune că din martie și până acum au reușit să doneze 90 de tablete

Crăciunul este tot mai aproape. Și poate, pentru mulți, Moșul a umplut deja sacul. Dar pentru unii copii din țară, Moș Crăciun s-ar putea să nu apară.

Însă oricine poate schimba lucrurile dacă intră pe site-ul Leru.ro și cumpără măcar un produs cu tematică de sărbătoare. Banii pe care îi dă se transformă în tablete pentru copiii din mediile defavorizate.

Diana Bogdan a cumpărat și ea câteva produse handmade de pe site. Spune că proiectul îi aduce o dublă bucurie. Poate oferi un cadou special cuiva drag și, în același timp, ajută copiii care au mare nevoie de dispozitive pentru școala online.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Diana Bogdan, client: „Este un motiv în plus să-i încurajăm să-i susținem să cumpere aceste tablete de care copii au foarte foarte multă nevoie. Fiind o nevoie imediată, urgentă prin cumpărarea acestor cadouri, tabletele vor ajunge la copii imediat ce ei vor relua cursurile școlare după vacanța de sărbători.”

Asociația „Inimă de Copil” ajută copiii defavorizați de mai bine de 20 de ani. Anna Burtea, directoarea asociației, spune că din martie și până acum au reușit să doneze 90 de tablete. Se așteaptă ca, până la sfârșitul lunii, să strângă banii necesari și pentru celelalte 100, care ar urma să ajungă la elevi.

Anna Burtea, asociația „Inimă de Copil”: „Sunt sute, sunt mii de copii, la care încă aceste dispozitive nu au ajuns, cele promise și pentru ei este foarte greu să țină cumva pasul cu ceilalți colegi ai lor. Crăciunul și oferta celor de la platforma leru a fost o ocazie foarte bună pentru noi să ne unim cumva forțele și să sperăm că după Crăciunul ăsta putem să ducem dispozitive, să cumpărăm tablete, pentru încă 100 de copii.”

Cei care vor să facă o faptă bună de Crăciun au la dispoziție trei posibilități: să liciteze pentru susținerea educației, să achiziționeze produse și servicii sau pur și simplu să doneze pe site-ul Leru.ro.