Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un accident vascular cerebral

Manchester United Portuguese winger Cristiano Ronaldo's mother Maria Dolores dos Santos Aveiro (C) arrives on December 7, 2008 at an hotel in Paris for a lunch after Ronaldo received the European footballer of the year award, the "Ballon d'Or" (Golden ball). Ronaldo beat Barcelona's Lionel Messi and Liverpool striker Fernando Torres to the honour on the back of a phenomenal 2007-08 season in which he scored 42 goals for his Premier League and Champions League-winning club. Ronaldo becomes the first United player to win the award since the late George Best in 1968. AFP PHOTO FRANCK FIFE

Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un accident vascular cerebral, anunţă cotidianul portughez Record. Dolores Aveiro a fost transportată de urgenţă la Spitalul Nelio Mendonca, din Funchal, în cursul acestei dimineţi.

După ce a fost confirmat accidentul vascular cerebral, mama lui Ronaldo a fost supusă unei trombectomii mecanice pentru a debloca artera şi a permite circulaţia sângelui şi a oxigenului la creier.

Potrivit primelor informaţii, Dolores Aveiro, în vârstă de 65 de ani, este în stare stabilă şi conştientă. Ea va avea de aşteptat 12 ore pentru a i se realiza teste noi.

La începutul anului trecut, Dolores Aveiro a declarat că se luptă pentru viaţa sa, după ce problemele de sănătate au reapărut. Ea s-a recuperat după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2007, însă boala a recidivat, scrie Daily Mail.

În 2009, Ronaldo a donat 100.000 de lire sterline pentru construierea unei secţii speciale bolnavilor de cancer chiar în spitalul în care mama sa este tratată acum.

Foto: Mediafax

Exit mobile version