• Cea mai vârstnică femeie din lume, Maria Branyas, a murit la 117 ani.
  • Maria Branyas a promovat un stil de viață sănătos și o atitudine pozitivă.
  • Sfaturile ei precum, „Bucură-te de fiecare zi și iubește” inspiră și astăzi.

Să trăiești peste 100 de ani, nu este imposibil ți-a arătat Maria Branyas, cea mai vârstincă femeie din lume care a trăit până la 117 ani. Născută pe 4 martie 1907, în SUA, Maria s-a mutat în Spania în anii copilăriei și a trăit o viață plină de experiențe și istorie. Viața sa a fost marcată de o familie iubitoare, având trei copii, nouă nepoți și numeroși strănepoți. Maria rămâne cunoscută pentru optimismul său și pentru atitudinea pozitivă față de viață, inspirându-i pe cei din jurul său.

Care sunt secretele longevității?

Maria Branyas a reușit să trăiască până aproape de 120 de ani datorită mai multor factori. În primul rând, Genetica – Istoricul familial poate juca un rol important în longevitate, iar Maria provenea dintr-o familie cu membri care au trăit mult, apoi ceea ce ni se tot repetă: un stil de viață sănătos care să conțină o dietă echilibrată și activitate fizică. Un alt factor extrem de important, atitudine pozitivă – optimismul și o atitudine pozitivă față de viață sunt adesea asociate cu longevitatea. Iar mai apoi relații sociale, pentru că legăturile strânse cu familia și prietenii au avut un impact semnificativ asupra bunăstării sale emoționale și mentale. Aceste elemente combinate au contribuit la longevitatea și calitatea vieții Mariei Branyas.

Ce sfaturi de viață a dat Maria Branyas?

Maria Branyas a oferit câteva sfaturi de viață valoroase, bazate pe experiențele sale. Primul ar fi: Bucură-te de fiecare zi. Maria a subliniat importanța de a trăi în prezent și de a găsi bucurie în lucrurile simple. Menține legături strânse: Relațiile cu familia și prietenii sunt esențiale pentru fericire și bunăstare emoțională. Fii optimist adoptă un stil de viață sănătos și invață să te adaptezi. Flexibilitatea în fața schimbărilor este crucială pentru a face față provocărilor vieții.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Citește și