• Mercur retrograd este o iluzie optică care apare de trei sau patru ori pe an.
  • Experții spun că mulți leagă Mercur retrograd de creșterea problemelor personale.
  • Retrograd este asociat cu întoarcerea către interior și cu revizuirea unor aspecte din viață.
  • Când este în retrograd, Mercur pare că se mișcă în direcția opusă față de cea obișnuită.

Te simți posomorât și fără energie? Cauza ar putea fi Mercur în Retrograd! Astrologii avertizează că aceste zile ar putea genera probleme tehnologice, probleme de comunicare și chiar accidente. Însă, sunt efectele lui Mercur în Retrograd realitate sau doar un mit?

„Mercur Retrograd vine și acționează foarte mult la nivel mental, însă ne scoate de sub preș lucrurile la care nu ne-am uitat. Mereu, pe Mercur Retrograd, avem parte de o reîntâlnire cu trecutul, astfel că, dacă sunt situații dinamice în viața noastră care au rămas neîncheiate, atunci acest Mercur vine și ni le aduce în prim plan, astfel încât să avem ocazia să le rezolvăm”, a explicat Anca Moraru, astrolog, la Aleph News.

În mișcare retrogradă, astrul comunicării continuă să funcționeze, însă atenția va fi îndreptată spre interior și spre rezolvarea unor chestiuni peste care am trecut în grabă, din lipsă de timp. Mercur în mișcare retrogradă reevaluează planuri, iar acțiunile începute înainte de 5 august își pot găsi acum rezolvare.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
CLINTON SE REVOLTĂ
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL

Pentru a evita încurcături, recomandarea pentru această perioadă este să verificăm atent toate informațiile transmise și primite și să ne asigurăm că cei cu care desfășurăm activități înțeleg exact ce comunicăm.

Citește și