Poliţia Română a postat un mesaj pe pagina de Facebook a instituţiei prin care îi îndeamnă pe şoferi folosească anvelope de iarnă. Poliţiştii fac legătura cu sărbătoarea zilei şi îi atenţionează pe şoferi că „fetele care cad pe gheaţă de Bobotează se mărită pe parcursul anului”.

Mesajul a fost postat miercuri pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

„În popor se spune că fetele care cad pe gheaţă, în ziua de Bobotează, se mărită anul acesta. Nu ştim dacă aşa este… poate ne confirmă cineva, însă avem o recomandare pentru şoferii care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei: folosiţi anvelope de iarnă!”, scrie pe pagina de Facebook a poliţiştilor.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Mesajul Poliţiei a fost citit, comentat şi distribuit de sute de persoane la puţin timp după ce a fost postat pe Facebook. Dacă unii laudă iniţiativa, alţi fac glume pe seama poliţiştilor.

„Dragi şoferi, folosiţi anvelope de iarnă dacă vreţi să scăpaţi neînsuraţi şi anul acesta!”, a scris un bărbat care este completat de două persoane care propun alte variante ale recomandării: „În popor se spune că Poliţia trebuie să patruleze mai mult pe străzile româneşti decât să stea mai mult timp prin birouri” şi „În popor se iasă sau ar trebui să se iasă la împrăştiat antiderapant, nu de alta dar am văzut câteva maşini la ştiri care se mărita anul ăsta”.