Miliardarul rus Dmitry Bosov, vecinul lui Putin și dealer de marijuana, găsit mort în casă

ARKHANGELSK, RUSSIA - MARCH 29, 2017: VostokCoal Board Chairman Dmitry Bosov attends a panel session titled "The Arctic: Territory of Modern Energy" as part of the 2017 Arctic: Territory of Dialogue International Arctic Forum at the Lomonosov Northern (Arctic) Federal University. Alexander Ryumin/TASS Host Photo Agency, Image: 326964180, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alexander Ryumin / TASS / Profimedia

Oligarhul rus Dmitry Bosov, vecinul lui Putin și vânzător de marijuana, a fost găsit mort în locuința sa din Moscova, scrie meduza.io. Autoritățile din Rusia spun că ar fi fost vorba de o sinucidere.

Investigatorii au anunțat pe 7 mai că miliardarul, în vârstă de 52 de ani, a murit în seara precedentă, în urma unei răni împușcate la cap și că în apropierea corpului a fost găsit un pistol.

Presa rusă scrie că mai mulţi apropiaţi ai miliardarului au declarat că afacerile acestuia erau în criză şi că anul acesta a fost obligat să-şi mute mai multe active şi să concedieze o parte dintre angajaţi.

De asemenea, în urmă cu o săptămână, Bosov a fost dat în judecată de un fost angajat al grupului Genius Fund, o firmă de investiţii controlată de miliardarul rus, care activează în afacerile cu marijuana legală din Statele Unite.

Conform Forbes, Bosov era pe locul 86 în topul celor mai bogaţi ruşi, cu o avere estimată de 1,1 miliarde de dolari.

Sursa foto: Profimedia

Exit mobile version