• Primul muzeu din lume dedicat organului feminin se mută într-un spațiu mai mare după ce peste 2.500 de oameni au donat pentru reabilitarea acestuia.
  • Muzeul a fost forțat să-și închidă sediul din estul Londrei în februarie anul acesta, când tutela proprietății a luat sfârșit.
  • După ce a depășit ținta de strângere de fonduri de 85.000 de lire sterline, muzeul se redeschide pe 4 noiembrie.

Primul muzeu din lume dedicat organului feminin se mută într-un spațiu mai mare după ce peste 2.500 de oameni au donat pentru reabilitarea acestuia, scrie The Guardian.

Muzeul a fost forțat să-și închidă sediul din estul Londrei în februarie anul acesta, când tutela proprietății a luat sfârșit.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

După ce a depășit ținta de strângere de fonduri de 85.000 de lire sterline, muzeul a putut să se instaleze într-o locație nouă, mai mare, care se deschide pe 4 noiembrie.

Locația din Poyser Street va avea trei spații de galerie. Galeria de la parter va expune expoziții temporare, prima fiind intitulată „Endometriosis: In the Unknown”. Expoziția expune miturile și concepțiile greșite care înconjoară boala, de la apogeul cercetării medicale până la realitatea de a trăi cu această boală.

Un set de galerii de la etaj vor afișa o expoziție permanentă și o galerie comunitară care va găzdui expoziții temporare. Muzeul găzduiește și o cafenea și va găzdui evenimente și spectacole, inclusiv comedie și ateliere.

Citește și: