• Ianis și Elena și-au unit destinele la Biserica Visarion din Capitală, ceremonia a durat 1h.
  • Evenimentul continuă cu o petrecere fastuoasă la Domeniul Știrbey din Snagov.
  • Costumul lui Ianis este realizat made to measure, iar dress code-ul este black tie.

UPDATE 00:31

UPDATE 22:55

UPDATE 21:00 – Imagini de la nuntă

Știre inițială

Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gheorghe Hagi, se căsătorește astăzi cu Elena într-o ceremonie fastuoasă, atrăgând atenția tuturor personalităților din sport și divertisment. Printre invitați se numără Gigi Becali și părinții Simonei Halep.

Ianis Hagi și Elena și-au unit destinele la Biserica Visarion din Capitală. Ceremonia religioasă a durat o oră, iar mirii au ieşit din biserică în aplauzele şi uralele invitaţilor. Și spre surprinderea multor persoane, mirii au urmat toate obiceiurile și tradițiile machedonești.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Evenimentul continuă cu o petrecere fastuoasă la Domeniul Știrbey din Snagov, unde sunt așteptați peste 700 de invitați începând cu orele 19:00. Pregătirile pentru această petrecere au fost meticuloase, zeci de mii de flori au fost folosite pentru a crea un decor de vis. Și pentru că mirii sunt vedetele serii, au ales un stil elegant, iar dress code-ul e black tie. Costumul lui Ianis este realizat made to measure cu țesături ușoare, care lasă corpul să respire.

Chef Orlando Zaharia și echipa sa au pregătit un meniu special, care include delicii culinare precum biban marinat cu lime și portocală și o stație de burgeri pentru a satisface toate gusturile.

Cei doi și-au dorit ca nunta să iasă perfectă, așa că nu s-au uitat la bani. Estimările indică un buget de peste 500.000 de euro.

Citește și