• O femeie a fost blocată timp de cinci zile într-o zonă îndepărtată din sud-estul Australiei.
  • Aceasta a supraviețuit cu vin și acadele, au declarat autoritățile.
  • Femeia în vârstă de 48 de ani, pe nume Lilian, a fost salvată joi.

Lilian plecase în vacanță în orașul Bright și a fost dată dispărută pe 30 aprilie, după ce nu a mai dat niciun semn celor dragi, scrie ABC News. Autoritățile ar fi percheziționat zona de acolo, dar nu găsiseră niciun semn care să îi conducă la femeie, se spune într-un comunicat.

În timp ce efectuau o misiune de verificare într-o zonă deluroasă din orașul Mitta Mitta, autoritățile au văzut-o pe femeie la capătul drumului și au salvat-o, se arată în comunicat. Lilian le-a spus autorităților că a luat drumul greșit și a încercat să se întoarcă când a rămas blocată în noroi.

O înregistrare video a arătat-o pe femeie cum cerea ajutorul fluturând din mâini spre un elicopter de salvare, la capătul unui drum din Australia, a anunțat poliția. Ea se afla la aproape 65 de kilometri de cel mai apropiat oraș și nu putea să meargă din cauza problemelor de sănătate. Zona nu avea semnal pentru telefonul mobil. Lilian luase câteva gustări și acadele și și-a folosit încălzitorul mașinii peste noapte.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
STAREA LUI BIDEN, PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII
PUTIN A AJUNS ÎN KAZAHSTAN
GERMANII ȘI FRANCEZII SIMT CĂ NU AU DESTUL TIMP LIBER
UNDE MERGI AZI? ÎN CARAIBE
HUNTER BIDEN SE JUDECĂ CU FOX NEWS

„Singurul lichid pe care Lillian nu-l bea și pe care l-a avut cu ea, a fost o sticlă de vin. O cumpărase cadou pentru mama ei, așa că a făcut-o să treacă”, a spus Torpey, sergentul unei secții de poliție. „După ce s-a pierdut în tufiș timp de cinci zile, a fost extrem de ușurată și recunoscătoare că ne-a văzut și am fost la fel de fericiți să o vedem”, a adăugat el.