• Medicii i-au spus că mai are 3 ani de trăit după ce a aflat de boală, în 2014.
  • Femeia a adoptat un băiat și a scris o carte pentru copii.
  • Roisin Pelan a fondat o organizație de caritate și a deschis o afacere.

Există viață și după un diagnostic terminal – orice sfârșit, înseamnă un nou început. După ce a aflat că are cancer la sân și mai are de trăit doar 3 ani, Roisin Pelan, o femeie de 42 de ani din Marea Britanie a sfidat legile naturii – trăiește o viață plină de realizări după 10 ani de la aflarea diagnosticului, scrie Daily Mail.

Mamă a doi copii, și cu o listă plină de vise, a reușit să își îndeplinească dorințele și va face asta până la finalul vieții. Femeia a bifat atât de multe din lista ei, încât nici nu-și mai aduce aminte toate experiențele cap coadă.

A adoptat un băiețel și a scris o carte pentru copii. A fondat o organizație caritabilă pentru sprijinirea persoanelor care suferă de cancer, a deschis o afacere și a escaladat munții Alpi. Lista continuă cu mai multe aventuri, cum ar fi o excursie în New York de Crăciun sau o călătorie cu trenul de sticlă în Elveția.

Recomandări

MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
IRINA BEGU PIERDE CU 6-0
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
ABULGAZIN RESPINGE ACUZAȚIILE
POLIȚIA DE MORAVURI UȘOARE

Nu este singura eroină care a reușit să confrunte boala. Un american a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală și medicii i-au mai dat maxim un an de viață. Bărbatul s-a mutat pe o insulă din Grecia unde s-a bucurat de liniște alături de soția lui și a mai trăit încă 30 de ani.

Citește și