„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitate la Aleph News, Anamaria Vartolomei, actriță româncă în Franța și Cristina Chiriac, Președintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 3 Martie de la ora 23.00.

Ce au în comun Bacăul, satul Plopu și Franța în povestea Aneimaria Vartolomei? Vă spunem noi! Drumul spre celebritate!

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Invitată în emisiunea ,,Ochii pe mine!”, actrița îți spune cum a ajuns să cucerească Parisul, fiind desemnată una dintre revelațiile anului 2021 în cinema de către prestioasa Academie César. A început actoria la vârsta de 10 ani, la Paris, în filmul ,,Mica mea prințesă”, un titlu parcă predestinat în tot ceea ce a înseamnă parcursul româncei.

Și din lumea fascinantă a actoriei, schimbăm macazul și intrăm în lumea antreprenoriatului. Cristina Chiriac, Președintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin, este omul potrivit la locul potrivit! Vorbim despre antreprenoriat în vremea Covid-19, dar și despre ce înseamnă competiția, concurența și strategiile pe piața de business din România? Care este profilul femeilor antreprenor și cine sunt doamnele care au cucerit lumea afacerilor?

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi miercuri, 3 Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!