Ora la care te-ai născut îți spune ce fel de persoană ești

destin

destin

În afară de anul, luna și ziua în care te-ai născut, timpul joacă și el un rol important în determinarea personalității tale. Fără îndoială, ora la care ne-am născut ne afectează într-un fel și caracterul. 

Astrologii spun că planetele afectează oamenii pe parcursul zilei, iar unele dintre ele sunt legate de momentul nașterii.

Aceste informații ne pot fi deosebit de utile pentru că ne dezvăluie în ce domeniu potențialul nostru este cel mai puternic, precum și cu ce trăsături negative avem.

Ora la care te-ai născut îți spune ce fel de persoană ești

De la 00:00 la 1:59, ora lui Mercur

Dacă o persoană este un „elev excelent”, atunci cel mai probabil s-a născut între 00:00 la 1:59. Memorează ușor ceea ce vrea să învețe și îi place acest lucru. Relațiile cu oameni se pot construi în două moduri: se protejează aprig de ceilalți sau se pot apropia de lumea lor. Marele lor avantaj este aspectul îngrijit. Ei par adesea mai tineri decât anii lor, privindu-i este greu de ghicit vârsta adevărată.

De la 2:00 la 3:59, ora lui Venus 

Oamenii născuți între 2:00 la 3:59 sunt muncitori, în sensul bun al cuvântului. Cu sârguința lor, sunt capabili să-și realizeze cele mai îndrăznețe idei și, prin urmare, sunt dispuși să sacrifice multe. Inclusiv propria sănătate. Dezavantajul lor este lipsa de flexibilitate în comunicarea cu alte persoane. Ei nu recunosc poziția adversarului, în ciuda argumentelor evidente. Tind să domine ferm viața și munca. Sunt credincioși familiei, afacerilor, patriei în toate sensurile cuvântului.

De la 4:00 la 5:59, ora lui Marte 

Oamenii născuți sub influența acestei planete sunt emoționali și expresivi. Au un simț al umorului excepțional și un talent natural de a distra oamenii sau de a-i enerva cu același succes. Forța principală pentru acești oameni nu este logica, ci sentimentele. Ei pot, dacă doresc, să aibă succes în dezvoltarea carierei.

De la 6:00 la 7:59, timpul lui Neptun 

Puritatea inimii este unul dintre motivele principale ale acestor oameni. Calculul logic al acțiunilor lor nu va funcționa. În interior, sunt misterioși și enigmatici. Pentru ei, componentele spirituale ale personalității sunt importante. Le este străin să urmărească avantajele materiale ale acestei lumi. Se dezvoltă cu succes în profesii creative.

De la 8:00 – 9:59, ora lui Uranus 

Acești oameni sunt sociabili în mod natural. Nu tolerează singurătatea, au un număr mare de prieteni și cunoștințe cu care adoră să-și petreacă timpul liber. Ei tind să fie direcți în comunicare. Le place să ajute oamenii, chiar dacă nu îi cunosc, neașteptând ceva în schimb.

De la 10:00 la 11:59, ora lui Saturn 

Născuți sub steaua lui Saturn, aceștia sunt oameni de carieră. Pentru ei, dorința de a fi lider este firească. În acest caz, părerea lor este apreciată și ascultată, iar furia îi sperie. În viața privată pot suferi, deoarece această persoană își petrece tot timpul liber muncind.

De la 12:00 la 13:59, ora lui Jupiter

Copilăria și adolescența unor astfel de oameni se realizează în divertisment, iar dorința de cunoaștere le lipsește. Dorința de cunoaștere vine mult mai târziu și se manifestă foarte puternic. Dacă merg undeva, nu pun distracția pe primul loc. Le place să călătorească, să vadă lumea în toate manifestările ei.

De la 14:00 la 15:59, ora lui Pluto 

Cei născuți în acest interval orar au un dar înnăscut de convingere. Ei ajung la scopul lor într-un mod măsurabil și sistematic. Contactul cu cei din jur se face în mod natural si armonios.

De la 16:00 la 17:59, ora lui Venus

Venus le oferă acestor oameni o notă de romantism. Dualitatea, ezitarea și deciziile ireconciliabile nu sunt pentru ei. Dacă scopul este stabilit, o astfel de persoană cu siguranță va pune capăt problemei! Ei pot deveni favoriții destinului, având mereu noroc sau, dimpotrivă, viața poate fi un val constant de eșec.

De la 18:00 la 19:59, ora lui Mercur

Acești oameni sunt fani ai unui stil de viață sănătos. Sportul și o alimentație echilibrată sunt hobby-urile lor. De asemenea, ei tind să aleagă o profesie medicală. Nu le plac slăbiciunile de nici un fel. Pot trăi liniștiți doar dacă modul de viață este scris într-o ordine clară și este sub control constant.

De la 20:00 la 21:59, ora Soarelui

Soarele fierbinte îi face pe acești oameni pasionați și iubitori. Adesea aceste persoane încearcă să iasă în evidență din mulțime și să atragă atenția maximă. Sunt lideri în viață. Astfel de oameni se bucură de laude și chiar vorbesc cu o lingușire evidentă.

De la 22:00 la 23:59, ora Lunii 

Este ciudat pentru ei să fie misterioși. Este greu să-i privească pe alții. Aceștia sunt oameni orientați mental, au o intuiție foarte dezvoltată. Pentru a-i ajuta pe ceilalți, ei se bazează pe recunoștință și sprijin reciproc. Acesta este un caz rar de oameni care știu ce vor. Ei se străduiesc să trăiască după propriile reguli.

Exit mobile version