• Punguțele cu nicotină oferă aparent consumatorilor un plus de energie, stimulare mentală și îmbunătățește performanța sexuală.
  • Medicii recunosc că Zyn poate suprima apetitul pe termen scurt, dar efectele pe termen lung pot fi foarte grave.
  • Nicotina nu este ca un hormon.

Ozempic e out. Zyn e noul trend în materie de slăbit. Punguțele cu nicotină oferă aparent consumatorilor un plus de energie, stimulare mentală și îmbunătățește performanța sexuală. Acum, aceștia vorbesc despre un alt efect: pierderea în greutate. Medicii recunosc că Zyn poate suprima apetitul pe termen scurt, dar efectele pe termen lung pot fi foarte grave.

„Am slăbit 13 kilograme într-o lună. O-ZYN-PIC funcționează”, „Le folosesc în mod regulat pentru că mă ajută să mă concentrez și îmi reduc pofta de mâncare” sau „Îmi eliberează mintea în timp ce pierd kilograme” sunt doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor.

Este vorba de un nou trend în materie de slăbit cu ajutorul unor punguțe de nicotină care se pun sub buză, pe gingie și au diferite arome. De ce au prins atât de tare la public? Pentru că lumea cerea un hack rapid și ieftin pentru slăbit, care să înlocuiască Ozempic și Wegovy, medicamente greu de găsit și foarte scumpe. Zyn nu este un tratament pentru slăbit, acesta este comercializat ca o alternativă la fumat. Medicii avertizează. Nicotina nu este ca un hormon. Este un stimulent care dă dependență și pentru care nu au fost făcute studii pentru a evalua siguranța și eficacitatea când vine vorba de slăbit. Punguțele de nicotină dau dependență și cresc tensiunea arterială, spun medicii.

Recomandări

HAVE MORE BABIES, SAVE THE PLANET
ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL

Citește și