• Băncile din școli rămân goale până pe 12 iunie, a anunțat Klaus Iohannis
  • Ca părinte, poți să faci petiţie pentru că nu te descurci cu cei mici acasă
  • Legea spune în continuare că părinţii care stau acasă cu copiii vor primi 75% din salariu

Dacă ești părinte, probabil vei simți pe pielea ta anunțul președintelui, acela că școlile rămân goale până pe 12 iunie când se încheie anul. Elevii vor învăţa în continuare acasă, cu ajutorul internetului.

Vestea i-a înfuriat pe majoritatea părinților, iar tu poate ești unul dintre ei, însă ce poți face momentan e să participi la petițiile către Guvern. Iată ce spune Corina Atanasiu, de la Federaţia părinţilor şi aparţinătorilor legali din România: „Noi, părinţii, să facem un efort de convingere, petiţii către Guvern, cu grupe mici de copii care să meargă totuşi într-un spaţiu securizat cât timp părinţii sunt la muncă“.

Nici elevii n-au fost încântaţi de anunţul lui Klaus Iohannis, mai ales că mulţi nu au acces la internet. „Şi cu elevii din mediile dezavantajate, care nu sunt în ani terminali şi nu au acces la dispozitive pentru a beneficia de orele online cum rămâne? Ştiam că acei elevi lipsesc de pe agenda Ministerului, dar acum aflăm că lipsesc şi de pe agenda prezidenţială“, atrage atenția şi Antonia Pup, Consiliul Naţional al elevilor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Sursă foto: Profimedia