Pescar înspăimântat după ce a prins o creatură „extraterestră” extrem de rară și transparentă

creatura

creatura

Un pescar a fost uimit de o creatură marină complet transparentă pe care o descrie ca fiind extraterestră. Cu un animal neobișnuit de transparent strâns ferm între degetul mare și degetul mic la bordul unei bărci, camera de luat vederi face zoom pe fața acestuia, în timp ce pare să se zbată într-o luptă pentru libertate.

Oricine se uită îndeaproape va putea vedea capul creaturii și ceea ce par a fi antene sau picioare, care ies dintr-un sac corporal cu aspect gelatinos. Singura parte aparent neclară a micuței ființe care trăiește în mare este capul, care se presupune că găzduiește creierul deasupra unui set de ochi negri.

Sub ochi, este la fel de ciudat cum ceea ce par a fi nenumărate picioare sau dinți încep să se miște într-un ritm rapid în timp ce este ținut neajutorat împotriva voinței sale. LadBible relatează că clipul a fost filmat pe mare cu ceva timp în urmă, dar a reapărut pe rețelele de socializare, circulând din nou, așa cum se întâmplă adesea cu astfel de videoclipuri virale bizare.

Clipul, care a fost vizualizat de peste 23 de milioane de ori, are o descriere: Spuneți-mi că nu este un extraterestru”. Mii de utilizatori de Twitter au comentat scurtul videoclip pentru a-și împărtăși groaza față de această descoperire. „Puneți-l la loc”, a spus cineva.

Mai degrabă decât personajul lui Will Smith din filmele fictive Men in Black”, experții în biologie marină sunt probabil cei mai calificați să dea un verdict cu privire la ceea ce este cu adevărat creatura. Și cel mai probabil este vorba de un Phronima parazit care hoinărește în adâncurile cele mai adânci ale oceanelor lumii.

Exit mobile version