• Polițistul atacat de un interlop infectat cu HIV este sub tratament la „Matei Balș“, unde va sta pentru 6 luni
  • Ulterior s-a aflat că suspectul suferă și de hepatită
  • Agentul patrula, duminică, în Sectorul 2, când a văzut 10-15 tineri care „jucau tenis de picior, spărgeau seminţe şi ascultau muzică la una din maşinile parcate“

Dacă te întrebi până unde poate ajunge ura pentru polițiști, află că un individ, cunoscut în lumea interlopă, a atacat un agent în timpul unei intervenții. Polițistul a fost zgâriat de suspect, care este infectat cu HIV și are hepatită, pentru că voia să legitimeze un grup de 10-15 tineri care „jucau tenis de picior, spărgeau seminţe şi ascultau muzică la una din maşinile parcate“, activități care, după cum știi, nu sunt normale în timpul epidemiei.

Polițistul și-a spus povestea într-un material numit „Ghid cum poţi să-ţi nenoroceşti viaţa în câteva minute şi nimănui să nu-i pese: fă-ţi meseria!“. Agentul posibil infectat, în prezent, este sub tratament preventiv la Institutul Naţional „Matei Balş“ pentru următoarele 6 luni.

Uite ce povestește polițistul: „Colegul meu de la volan a oprit echipajul şi a coborât primul, eu am mai stat câteva secunde până să-mi pregătesc agenda şi pixul. În acel moment de undeva de peste stradă, se îndrepta către colegul meu un «#ceafălată» încordat, plin de tatuaje şi pus pe făcut scandal. Ne-a întâmpinat cu clasicul «Ce … mea faceţi mă, aţi venit să daţi amenzi?» (că aşa îi vorbeşti unui om al legii într-o ţară cu apă caldă) şi a continuat cu «să vă iau familiile în …., vă omor, vă dezbrac şi vă violez aici de faţă cu toată lumea pe capota maşinii» şi altele greu de reprodus. A încercat să ne lovească cu pumnul, pe colegul meu chiar l-a îmbrâncit, moment în care i-am pulverizat în faţa stâlcita de bombardier, jumătate de tub de «Armani» din dotare, care a avut efect mai mult la noi, decât la el (probabil el servea la micul dejun aşa ceva). Se adunase lumea ca la bâlci şi toţi strigau să-l lăsăm în pace şi să avem grijă că are HIV, hepatită şi alte chestii care îţi provoacă fiori“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Eu stau şi mă gândesc ce se va întâmpla cu viaţa mea dacă eu voi dezvolta virusul HIV sau hepatita B şi mai stau şi mă gândesc unde voi mai găsi motivaţia să-mi fac meseria cu determinare şi curaj. Mie cine-mi plăteşte suferinţa? Cine le alină suferinţa părinţilor mei? Eu trag greul ca şi mulţi alţi colegi, iar #bombardierul se plimbă liber pe stradă, demonstrând încă odată că oricine poate să agreseze un organ al legii că oricum nu păţeşte nimic. Vreţi siguranţă şi încredere? Şi noi vrem, dar suntem singuri!“, este concluzia poliţistului care semnează „Un agent posibil infectat“.

Ceea ce te va oripila e că atacatorul nu a fost reţinut, nu a fost audiat, iar poliţistul o acuză pe „doamna procuror“ că nici măcar nu s-a deranjat să vină la secţia de poliţie „pentru atâta lucru“, astfel, agresorul este liber.

Sursă foto: Alexandru Dobre/Mediafax Foto