Povestea unui român din Barcelona, care a devenit unul dintre cei mai de succes avocaţi

Uite un exemplu de succes în străinătate! Alexandru George Lazăr este un avocat renumit din Spania. Da, ai auzit bine! Face parte dintr-o generaţie de români care au plecat în străinătate ca să studieze. A studiat Dreptul la Granada si după ce a terminat masterul la Barcelona a fost angajat de o prestigioasă firmă americană de avocatură. După aceea, cariera lui a fost marcată de numeroase reuşite şi premii de prestigiu.

Alexandru George Lazăr, avocat în Spania: „Evident că mă simt român şi rădăcinile şi amintirile le am în România. Ba chiar sunt într-o legătură continuă cu România, asta şi prin prisma meseriei mele de avocat.”

Alexandru predă şi un master de drept internaţional, la Barcelona. Nu doar că nu şi-a uitat ţara, dar la fel ca mulţi români din generaţia lui se implică în acţiuni de voluntariat pentru compatrioţii din diaspora. Visează la o comunitate românească unită.

Alexandru George Lazăr, avocat în Spania: „Practic trebuie să ne amintim că facem parte din acest stat, care este format din cetăţeni şi trebuie să ne intereseze locul în care trăim.”

Exit mobile version