• Bărbatul care a ieșit cu o pușcă la cei 300 de manifestanți Black Lives Matter a oferit primele explicații pentru acțiunea sa.
  • El a ieșit alături de soție la protestatarii care treceau prin fața curții lor.
  • Mark Closkey, avocat, a mărturisit că s-a temut pentru viața lui.

Proprietarul din St Louis care a amenințat cu o pușcă protestatarii pașnici „Black Lives Matter”, care treceau prin fața curții lui, a oferit o primă reacție pentru AP. Mark McCloskey a mărturisit că el și soția lui au fost „îngroziți” că vor fi uciși.

Mark McCloskey a spus pentru KMOV-TV că el și soția, care sunt avocați, s-au confruntat cu o gloată supărată pe strada lor privată și se temeau pentru viața lor: „A fost asemănător cu atacul Bastiliei. Poarta s-a deschis și o mulțime mare de oameni foarte supărați, care strigau, s-au revărsat”.

Nu au fost făcute plângeri împotriva lui McCloskeys. Poliția a spus că încă cercetează, dar a clasat cazul ca fiind unul de încălcare și agresare prin intimidare împotriva cuplului de către protestatari.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Avocatul lui McCloskeys a declarat luni că cei doi soți susțin mișcarea Black Lives Matter și nu doresc să devină eroi pentru cei care sunt împotriva manifestanților.