• Pisicile și câinii simt suferința stăpânilor de la sute de km distanță.
  • Un fost profesor de la Universitatea Cambridge a studiat fenomenul.
  • Rupert Sheldrake a făcut studii timp de peste 30 de ani.
  • Rupert Sheldrake a strâns 100 de povești în acest timp.


Animalul tău de companie te cunoaște mai bine decât tine. Pisicile și câinii simt suferința stăpânilor chiar și de la sute de kilometri distanță. Cel puțin asta suține un fost profesor de la Universitatea Cambridge.
Timp de mai bine de 30 de ani, profesorul a adunat date despre intuiția și telepatia animalelor. Rupert Sheldrake a strâns peste 100 de povești despre căței și pisici care au simțit suferința sau chiar moartea proprietarului.

O poveste impresionantă a fost povestită de Jean Parker, care s-a trezit când a venit de la serviciu cu Timmy, pisica familie, că mieuna puternic. După câteva ore a primit vestea că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier și se afla la terapie intensivă, la Spitalul din Cambridge, la 60 km de casa. Șase săptămâni a stat copilul în comă, timp în care pisica nu a intrat în dormitorul lui. Dar într-o seară, Timmy a fugit direct în patul copilului și a început să toarcă .În ziua respectivă băiatul a ieșit din comă.

Profesorul spune că dovezile pot veni doar din evenimente întâmplătoare, nu din teste de laborator, deoarece este imposibil să se însceneze incidente periculoase. Un video făcut acum 11 ani, cu Wiley, un câine lup care plângea la mormântul stăpânei lui, arată cât de puternică era legătura emoțională dintre cei doi. Clipul are peste 10 milioane de vizualizări.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și