• Un nou studiu arată că vizionarea Jocurilor Olimpice te ajută să slăbești.
  • O persoană care cântărește 80kg poate arde până la 540 de calorii în 90 de min.
  • Formula îi aparține Dr. Dale și se numește „Power of Celebration”.

Ce spui de vestea asta: Slăbești uitându-te la sport, nu doar făcând sport! Un nou studiu al Universității Loughborough arată că vizionarea Jocurilor Olimpice la TV poate contribui la pierderea în greutate. Practic poți arde până la 540 de calorii în doar 15 minute.

Care este secretul legat de Jocurile Olimpice?

Jocurile Olimpice vin cu o miză mare și pentru cei care își susțin campionii de acasă. Conform studiului, o persoană care cântărește 80 kg poate arde până la 540 de calorii în 90 de minute doar dacă se implică activ. Deci nu stai pe canapea și mănânci floricele, trebuie să reacționezi la ceea ce vezi pe ecran prin sărituri sau lovituri în aer.

Formula Dr. Dale se numește „Power of Celebration” și calculează consumul energetic bazat pe greutate, modul de vizionare, intensitatea și durata celebrării. Statisticile arată că un fan al fotbalului arde cele mai multe calorii în timpul unui meci de 90 de minute, iar un fan al tenisului poate arde până la 432 de calorii în 3 ore de vizionare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Această metodă este asociată și cu o stare de bine și vitalitate. Un fan al atletismului, care urmărește timp de o oră și reacționează moderat, poate arde până la 162 de calorii – echivalentul unei plimbări de 30 de minute. Slăbești susținându-ți sportivii preferați. Te bucuri și trăiești emoția odată cu ei. Dar sunt și oameni care trăiesc emoția Jocurilor Olimpice diferit.

Citește și