• Toamna aceasta tunsorile bob rămân la modă pentru toate formele feței.
  • Mara Roszak recomandă accesoriile de păr mari și coafurile din anii 1960.
  • Designerii vedetelor spun că blondul cald va fi culoarea dominantă a sezonului.
  • Dacă vrei să adaugi volum și mișcare părului tău,experții recomandă tunsorile în scări.

Toamna 2024 aduce cu sine tunsori clasice, accesibile și extrem de versatile. Dacă te gândești să îți schimbi look-ul, dar nu vrei ceva prea drastic, vedetele te inspiră.

Care sunt tendințele în materie de păr toamna aceasta?

Dacă ești pe gânduri și nu știi dacă să-ți faci breton sau nu, toamna aceasta este momentul perfect să încerci. Hairstylistul celebru Jenny Cho spune că bretonul care încadrează fața va fi în topul preferințelor în următoarele luni. Fie că îți dorești un breton scurt, tăiat drept, sau unul mai delicat, acesta va adăuga un plus de feminitate look-ului tău.

Sau dacă vrei o schimbare radicală…Bobul e tunsoarea care se potrivește oricărui anotimp. Mara Roszak, hairstylist-ul vedetelor, recomandă această tunsoare pentru a scăpa de vârfurile deteriorate din timpul verii și pentru a obține un stil proaspăt și cool pentru sezonul rece. Tot ea recomandă celor care iubesc coafurile elegante și minimaliste părul scurt și ultra-neted, asta pentru evenimente.

Recomandări

PAS CU PAS...SPRE SENAT
BORIS FACE RAVAGII ȘI ÎN ITALIA
CLOONEY AȘTEAPTĂ ALEGERILE
AL FAYED E ACUZAT
TRUMP ARE UN NOU MITING
MADURO E ÎNVINGĂTOR

Să știi că și accesoriile revin în trend toamna aceasta, în special cele mari. Fie că ești fană a bentițelor groase sau a fundelor coquette, Lacy Redway spune că accesoriile de acest gen îți permit să adaugi personalitate oricărei coafuri.

Iar dacă ești tentată să îți schimbi culoarea părului, experții spun că blondul cald va fi statementul toamnei 2024.

Citește și