• TMZ: Un oficial din guvernul Italiei l-a contactat pe Mark Zuckerberg pentru a organiza o luptă UFC împotriva lui Elon Musk în interiorul Colosseumului din Roma.
  • În amfiteatrul Colosseumului, una dintre cele 7 minuni ale lumii, nu au mai avut loc evenimente de amploare de sute de ani.
  • Elon Musk a declarat săptămâna trecută că va începe să se antreneze, dacă lupta de arte marțiale mixte pe care a stabilit-o cu miliardarul Mark Zuckerberg va prinde contur.

Un oficial din guvernul Italiei l-a contactat pe Mark Zuckerberg pentru a organiza o luptă UFC împotriva lui Elon Musk pe cel mai cunoscut teren de luptă din lume, Colosseumul din Roma, scite TMZ.

Surse au declarat pentru TMZ că ministrul Culturii a luat legătura cu Zuckerberg în urmă cu câteva zile pentru a pune în scenă lupta celor doi, în cel mai faimos teatru de lupte din istorie.

Aceleași surse spun că atât Elon, cât și Mark și-ar dori ca lupta să aibă loc la Colosseum.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În amfiteatrul Colosseumului, una dintre cele 7 minuni ale lumii, de aproape 2.000 de ani nu au mai avut loc evenimente de amploare de sute de ani și doar câteva sute de spectatori pot sta în scaunele temporare din cadrul teatrului.

Sir Paul McCartney a cântat în interiorul Colosseumului în 2003 pentru un spectacol caritabil exclusivist în fața a 400 de persoane care au plătit până la 1.500 de dolari – dar, în afară de aceasta, toate celelalte concerte au avut loc în afara structurii.

Nu este clar unde ar avea loc o luptă Musk vs. Zuck – înăuntru sau afară.

Elon Musk a declarat săptămâna trecută că va începe să se antreneze, dacă lupta de arte marțiale mixte pe care a stabilit-o cu miliardarul Mark Zuckerberg va prinde contur.

Citește și: