• Rutina este virală pe TikTok, cunoscută ca trendul „five-to-nine before the nine-to-five”.
  • Trezitul devreme, la ora 5:00, crește încrederea în sine și reduce stresul.
  • Asigură-te că trezirea devreme nu vine în detrimentul somnului necesar pentru sănătatea mintală și fizică.
  • Schimbarea obiceiurilor de somn necesită timp și răbdare; păstrează-ți motivația și intenția clară pentru a persevera.

Trezitul la 5 dimineața, oricât de îngrozitor ar părea, este secretul pentru o viață mai bună. De ce? Experții spun că respectarea a cinci factori cheie poate face ca această rutină de trezire la 5 dimineața să te ajute.

Un început mai lent al dimineții poate calma sistemul nervos și poate crește stima de sine și încrederea. Practic, atunci când te trezești devreme, ai mai mult timp să fii productiv și astfel ai parte de mai multe satisfacții.

Această rutină este virală pe TikTok, cunoscută sub numele de trendul „five-to-nine before the nine-to-five”. Totuși, nu-ți sacrifica somnul. Lipsa somnului poate duce la probleme de sănătate mintală, cum ar fi anxietatea și depresia, și poate crește riscul de boli cronice.

Recomandări

BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
ISRAELUL REDUCE ACȚIUNILE MILITARE DIN GAZA
CONTINUĂ NEGOCIERILE PENTRU PREZIDENȚIALE
ORBAN, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN UCRAINA
SE RĂCOREȘTE VREMEA
HAOS PE OTOPENI

Ce spun experții

Pentru a avea o zi bună, este important să nu fii presat de timp. Redu numărul de decizii pe care trebuie să le iei dimineața, pregătindu-ți hainele și mesele cu o seară înainte. Dacă ai un jurnal, poți scrie pentru ce ești recunoscător/recunoscătoare sau poți doar să meditezi.

Pentru persoanele care preferă să se culce târziu, trezirea devreme nu va fi confortabilă. Ritmul corpului are nevoie de timp pentru a se ajusta.

Citește și