• Activitatea sălilor de fitness se întrerupe atunci când rata de infectare depășește 4 la mie
  • București se află în această situație
  • Vestea că trebuie să închidă l-a lăsat nedumerit și cu multe întrebări pentru autorități pe un proprietar de centre de fitness

Nu vei mai putea să mergi la sală, pentru că noile restricții vizează și activitatea sălilor de sport și fitness. Activitatea se întrerupe atunci când rata de infectare depășește 4 la mie. Este și cazul Capitalei.

Alexandru are șapte centre de fitness în București și 80 de angajați. Vestea că trebuie să închidă l-a lăsat nedumerit și cu multe întrebări pentru autorități.

Deși în valul din septembrie au fost mult mai multe cazuri și niciun focar major identificat în centrele de fitness din România, acum avem această măsură pe care nu o putem înțelege. Nu am primit ajutor de la stat, ăsta este adevărul. Noi de 12 luni nu mai vedem câștiguri în spate, deci pierderile sunt continue și doar se adâncesc“, spune Alexandru Lascăr, proprietar sală de fitness.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ștefan este unul dintre cei afectați de noile restricții. Merge la sală de șase ani și se antrenează în fiecare zi timp de o oră. „Eu îmi voi continua antrenamentele, consider că toată lumea trebuie să facă asta“, mărturisește el.

Întrebat ce sfaturi le dă celor care vor să facă antrenament acasă, Ștefan a spus: „În primul rând, trebuie să vă țineți de program, să aveți niște ore prestabilite, să aveți un program în care să vă desfășurați activitatea cât mai la îndemână posibil.”