• Edilul le-a cerut polițiștilor ca soția lui să nu aibă parte de tratament preferențial
  • Soția primarului a fost amendată cu 2.500 de dolari
  • Primarul din Alton și-a cerut scuze localnicilor și nu și-a menajat deloc nevasta

Un primar din statul american Illinois le-a cerut oamenilor să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului, însă nu toată lumea a ținut cont de recomandare. Așa că edilul a schimbat foaia – le-a dat ordin polițiștilor să dea amenzi și chiar să-i aresteze pe cei care ignoră pericolul. Culmea e că printre cei care au continuat să ignore regula a fost și soția primarului, pe care forțele de ordine au găsit-o într-un bar.

“E o perioadă extrem de dificilă și vă implor, vă rog să stați în case”, le-a cerut Brant Walker, primarul din Alton, localnicilor. Doar că după nici două zile, polițiștii au găsit-o pe soția lui Walker într-un bar, la ora 1:00 noaptea.

Anunțul l-a făcut tot primarul, scrie CNN. “I-am cerut șefului poliției ca soția mea să nu primească tratament preferențial”, a declarat edilul. Și asta s-a întâmplat: la fel ca toți clienții barului, nevasta primarului a primit o amendă de 2.500 de dolari, pe care dacă n-o plătește, riscă să stea aproape un an la închisoare.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Iar Brant Walker nu și-a menajat deloc nevasta: “În cazul ăsta a demonstrat o lipsă de discernământ șocantă. Mi-e rușine și le cer scuze oamenilor din Alton pentru acest incident”, a mai spus el.